21 Aralık 2010 Salı

2010-2011 KYK SONUÇLARI AÇIKLANDI

kyk
KREDİ VE BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI.
Aşagıdaki linki tıklayarak direk TC. Kimlik No 'nuzu girceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz

   SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ.


YURTKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, kuruma burs, öğrenim ve katkı kredisi almak üzere 423 bin öğrencinin başvurduğu belirtildi.

Başvuruların değerlendirilmesi üzerine 150 bin öğrenciye burs verildiği belirtilen açıklamada, müracaat eden diğer öğrencilerin tamamına da öğrenim kredisi tahsis edildiği bildirildi. Açıklamada, ayrıca katkı kredisi almak için başvuran öğrencilerin tamamına da katkı kredisi verildiği kaydedildi.


*****Burs ve Kredi miktarı bazı üniversitelerin duyurularına göre 250 TL olacak. Fakat Bakanlık bu konudaki kesin kararın önümüzdeki günlerde verileceğini bildirdi. Ödemeler 10 Ocak 2011′den itibaren yapılacaktır.

Burs/Kredi/Katkı Kredisi kazananların yapacağı işlemler;

1) BURS, ÖĞRENİM VE /VEYA KATKI KREDİSİNİ ALABİLMENİZ İÇİN ADINIZA DÜZENLENMİŞ TAAHHÜT SENEDİNİ HERHANGİ BİR NOTERDEN 22 -30 ARALIK 2010 TARİHLERİ ARASI T.C. KİMLİK NUMARANIZI BİLDİREREK ALABİLİRSİNİZ.
2) İLGİLİ NOTER ADINIZA DÜZENLENMİŞ TAAHHÜT SENEDİNİZİ TANZİM VE TASDİK EDEREK BİR NÜSHASINI SİZE VERECEKTİR.
3) NOTERCE VERİLEN TASDİKLİ TAAHHÜT SENEDİNİZİ EN GEÇ 30 ARALIK 2010 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR SİZE EN YAKIN BÖLGE VEYA YURT MÜDÜRLÜKLERİMİZE YA DA “YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ YURTLAR KURUMU KREDİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI CEMAL GÜRSEL CAD. NO:61 06590-CEBECİ / ANKARA” ADRESİNE POSTA İLE VEYA ELDEN TESLİM ETMENİZ GEREKMEKTEDİR.
4) BURS-KREDİ TAAHHÜT SENETLERİNİ 30 ARALIK 2010 TARİHİNE KADAR VERENLERİN BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ ÖDEMELERİ 10 OCAK 2011 TARİHİNDEN İTİBAREN BELİRTİLEN T.C. ZİRAAT BANKASI ŞUBESİNDEN ÖDENECEKTİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Sağlık ve Tıp Doktorlar